Пятница, 17.05.2024, 13:14
СпортІнформ
 
Все о Евро-2012
Новости Одессы

Меню сайта



Категории раздела
Футбол [40]
Бокс [3]
Экстрим [3]
Гандбол [1]
Гимнастика [2]
Мотоспорт [1]
Футзал [1]
Баскетбол [1]

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 11 » Байсангуров спробує набити пику Дзинзируку?
05:28
Байсангуров спробує набити пику Дзинзируку?
Багатообіцяючий чеченський боксер Заур Байсангуров (25-1-0, 19 КО), який представляє компанію братів Кличків "K2 Promotions", вийде в ринг 30 липня в Одесі.


Згідно з інформацією, отриманою кореспондентом BOXNEWS.com.ua з неофіційного джерела, на кону в цьому поєдинку може стояти титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO в першій середній вазі, а суперником Заура cтане 38-річний бразильський нокаутер Майк Міранда (34-3 -0, 31 КО), що займає п'ятий рядок світового рейтингу WBO (Байсангуров розташувався на третій позиції).

Нагадаємо, що повноцінним чемпіоном світу WBO у цій ваговій категорії є українець Сергій Дзинзирук (він зберіг свій пояс, незважаючи на поразку від Серхіо Мартінеса, оскільки бій з аргентинцем проходив у важчій ваговій категорії), а офіційним претендентом на його титул недавно був призначений відомий чеський боксер Лукаш Конєчни.

За попередніми даними, бій між Сергієм і Лукашем (який, до речі, стане рематчем) передбачається провести восени в Чехії. Як "впишеться" в цю ситуацію переможець поєдинку Байсангуров-Міранда (якщо на кону дійсно буде стояти "тимчасове" чемпіонство WBO) і коли він отримає шанс поборотися за титул повновагий за цією версією - поки незрозуміло. Але, скоріш за все, чеченець націлився на титул чемпіона і спробує якимось чином вийти на ринг проти Дзинзирука.
Категория: Бокс | Просмотров: 575 | Добавил: asolomin | Рейтинг: 5.0/1




Всего комментариев: 0


Имя *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Проверка тиц pr