Пятница, 17.05.2024, 10:56
СпортІнформ
 
Все о Евро-2012
Новости Одессы

Меню сайта



Категории раздела
Футбол [40]
Бокс [3]
Экстрим [3]
Гандбол [1]
Гимнастика [2]
Мотоспорт [1]
Футзал [1]
Баскетбол [1]

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 12 » Гравець Боруcії пропонує себе до збірної України
17:44
Гравець Боруcії пропонує себе до збірної України
Борусія з Менхенгладбаха минулих вихідних переграла мюнхенську Баварію. Гравець Борусії Роман Нойштедтер має українське громадянство й був би не проти грати за українську збірну. 

Батько Романа Петро Нойштедтер певний час грав за Дніпро й Таврію, виступав за збірну Казахстану. Сам Роман народився в Україні й має український паспорт. Зі слів гравця, якщо він матиме можливість вибору, то вибере збірну України.

Про реакцію Блохіна на цей факт нічого не відомо, хоча експерти не виключають появи німецького гравця в українській збірній, адже наша команда зараз не в найкращому стані й криза виконавців дуже помітна, про що свідчить й історична поразка українців від шведів. Адже до цього збірна України шведам ще не програвала.

Турецькі збори української збірної напевне направлені більше на те, щоб купити недвижимость в анталии, ніж на підготовку гравців збірної до виступів у головній команді країни, адже не приносять користі. Команда Блохіна нового зразка ще жодного разу не порадувала вболівальників перемогою. Вони там в Анталії лише відпочивають, чи що?
Категория: Футбол | Просмотров: 1258 | Добавил: V-ass | Рейтинг: 5.0/1




Всего комментариев: 1
0  
1 Mar   (19.03.2012 03:14) [Материал]
I found just what I was needed, and it was etenrtaining!




Имя *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Проверка тиц pr